My weight battle #6

De laatste weight battle update was in januari. Het leek mij wel weer eens tijd om een nieuwe update te schrijven. Wat is er de afgelopen maanden gebeurd, wat heeft mij sterker gemaakt en wat heeft mij gebroken? Vandaag lees je het weer in dit artikel.

In de afgelopen maanden heb ik me wat betreft sport overtroffen. Mezelf realiserende dat ik nog nooit zo lang achter elkaar gemotiveerd ben geweest om te sporten. Zelfs met de gymles was ik niet zo fanatiek als dat ik nu langzamerhand begin te worden. Natuurlijk hebben jullie in de Duinrell fun run vlog kunnen zien hoe ik mezelf in het zweet heb gewerkt voor het goede doel.

Half maart ben ik me meer en meer gaan realiseren dat wat ik deed niet werkte om af te vallen. Ik ben begonnen met het omgooien van mijn maaltijden. Zo eet ik kwark met haver en lijnzaad met een fruitsoort als ontbijt. Neem ik me lunch als gewoonlijk, een broodje beleg (2x). Neem ik tussendoor een granenreep en hou ik het bij een normale portie avond eten.

Ook verplicht ik mezelf minimaal 1 liter water te drinken per dag. Daarnaast drink ik nog meer dingen zoals, melk en groene ijsthee. Hierdoor kom ik sneller aan de 2 liter per dag iets wat ik normaal niet zou redden.

Resultaat? na 1 week bijna 2 kilo kwijt. And were going on!! Ik bleef namelijk hangen op een gewicht van 90 kilo sinds januari, niet helemaal wat de bedoeling was. Daarom ben ik blij dat ik nu iets succesvol’s heb ontdekt. Gewicht op 18 Maart 2018 88.5 kilo Doel voor 20 mei is 80 kilo.

Liefs,

Een gedachte over “My weight battle #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s