Opgemaakt ~ februari/maart

Ondertussen is het al twee maanden geleden dat ik een opgemaakt artikel heb geschreven. Langzaam waren er weer producten opgegaan en ik heb ze weer netjes bewaard zodat ik er over kon schrijven. Ben jij benieuwd wat ik op heb gemaakt deze twee maanden lees dan vooral veder.

Als eerste maakte ik mijn favorite lipverzorging op van Dior. Ik heb dit product denk ik al twee jaar en gebruik het voor de momenten dat ik mijn lippen goed wil hydrateren. Gelukkig heb ik afgelopen kerst een nieuwe gekregen.

Ook maakte ik mijn zeep op, deze had ik al een tijdje in de kast samen met de bijpassende scrub. Zelf vond ik de scrub helemaal niks en deze gaat dan ook de prullenbak in. Het was een hele vieze plakkerige substantie. De shower foam was wel echt heerlijk.

Ook heb ik bij mijn vriend thuis nog iets opgemaakt namelijk deze heerlijke showerfoam van douglas. Die heb ik voor de kerst gehad en is zo lekker voor onder de douche.

Ook maakte ik nog mijn nivea reiniger op, een super fijn product vind ik zelf. Hebben jullie nog fijne reinings producten om te adviseren?

Ik heb deze maand best een hoop producten opgemaakt en terwijl ik me artikel bedacht spoot het laatste beetje gucci in mijn hals.. heerlijke geur waar ik zeer lang mee heb gedaan.

Liefs,

Een gedachte over “Opgemaakt ~ februari/maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s