Spellen die ik vroeger speelde.

Het leek mij eens leuk om een soort trowback te doen naar vroeger. Ik weet nog goed dat ik in groep 7 en 8 in de pauzes achter de computer spelletjes speelde. Het begon met spelletjes op spele.nl maar later kwamen er echte games bij. Benieuwd naar welke lees dan vooral even door. Want met drie oudere broers speelde ik op latere leeftijd thuis nog steeds games.Ik weet het nog goed, runscape is denk echt het meest populaire spel geweest op de basissschool. Ik denk dat ik wel 3 nieuwe acounts heb gemaakt omdat ik het niet altijd speelde.

Afbeeldingsresultaat voor stardoll

Iets anders wat ik speelde op die leeftijd was Stardoll. Ik moet eerlijk toegeven ik heb hier best wel wat zakgeld aan uitgegeven. Elke keer als ik 5 euro gespaard heb ging ik een paysafe card kopen op superstar te worden. Helaas is dat account ondertussen gedeactiveerd door stardoll zonde…

Afbeeldingsresultaat voor gosupermodel

Later heb ik namelijk gosupermodel gevonden en vond ik stardoll niet meer zo leuk na 2 jaar intensief spelen. Van gosupermodel ben ik uiteindelijk bij virtualpopstar terecht gekomen wat toen net  10 maanden bestond. Dit is tevens de periode geweest waar in ik begon te schrijven en ik begon met mijn blog.

Na mijn examens kocht ik een xbox 360 om gta en andere spellen op te spelen. Daarvoor had ik een wii met heeeel veel verschillende spellen.

Afbeeldingsresultaat voor league of legends

Ook speelde ik soms World of warcraft, league of legends, Rose en de sims 3. In mijn LOL tijd ontdenkte ik ook mijn favo gebruikers naam themissfortune, bedacht door mijn broer die alle karacters al kende. Af en toe speel ik dit nu nog.  Over de sims gesproken ik denk dat ik nu maar weer een keer ga spelen. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Welke spellen herken jij?

Speelde jij deze spellen ook?

liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s