Nieuwe sport outfit

Heerlijk, het zonnetje heeft Nederland terug gevonden. De zomer komt er aan en ik kan natuurlijk niet in mijn lange broek blijven hardlopen met mijn sweater.. Veelste warm dus tijd voor een nieuwe outfit. Ik had zitten kijken voor een leuke outfit van Nike maar de prijs lag erg hoog en niets sprak mij echt aan. Tot ik bij de lidl tegen een nieuwe sport collectie aan liep. Eerder kocht ik er al een hele fijne hardloop broek dus ik wist dat dit wel goed zou komen. .

IMG_3453

Ik heb gekozen voor een broek en een shirt. Ze hadden ook nog tops en sweaters. Ik heb nog een fijne top dus die heb ik niet meegenomen. De sweater ga ik nog even over na denken. Ik heb een hele fijne maar hij is langzaam wel toe aan vervanging.

IMG_3459

Er waren verschillende kleuren, dus genoeg keuze. Zelf vond ik het fijne een simpele zwarte broek te nemen. Wel heb ik nog even getwijfeld over een zwart of grijs shirt. Maar ik heb het uiteindelijk gehouden bij een grijs shirt. De details van beide items komen mooi overeen dus het vormt een mooi geheel.

IMG_3461

IMG_3463.JPG

De broek is driekwart/capri en het shirt wat ruim met korte mouwen. De broek was € 5.99 en het shirt € 4.99 super leuke prijsjes. De broek zit ook echt super lekker en is een beetje high waist. Ook zit er aan de voorkant nog een klein vakje voor een sleutel of geld. Helaas zit er geen ritsje in dus zou ik hem zelf niet snel gebruiken. Het fijne aan het shirt vind ik dat hij een beetje ruim zit, veder is het heerlijk materiaal.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s