Review ~ Ontharing creme

Al een langere tijd ben ik opzoek naar het perfecte ontharingsmiddel voor mezelf. Scheren is waar ik mee begonnen ben, maar eerlijk.. Niks voor mij welke dag weer herhalen. Want ja snel groeiend haar is leuk voor op je hoofd maar niet op je benen en onder je armen. Vorig jaar ben ik begonnen met het waxen van mijn benen met strips. Heel erg pijnlijk en ik kreeg mijn benen niet egaal en netjes onthaard. Al een tijdje zit ik te denken over ontharings creme. Toen ik afgelopen week tegen het schap opliep in de etos besloot ik om het gewoon te proberen.

Ik koos voor kruidvat huismerk voor  € 2.99 dit leek mij een leuk prijsje om uit te proberen. Voor dit bedrag heb je een tube van 150 ml voor onder de douche inclusief een sponsje. Het werkt heel gemakkelijk, je smeert het lichaamsdeel in was je handen wacht even 2 minuten om het in te laten trekken. Stapt er mee onder de douche en na twee minuten kan je testen of het er al af kan. Zo niet moet je nog even een paar minuten wachten (max 6 in totaal). Het is er zo af en na het douche het je heerlijke gladden benen. Om uit te proberen deed ik alleen mijn linker onderbeen. De volgende ochtend maakte ik foto’s van het resultaat.

Ik hoop dat jullie het een beetje kunnen zien op de foto’s, de linkerbeen is heerlijk glad en mijn rechterbeen is nog een oerwoud aan haar. Zelf ben ik erg blij met het fijne pijnloze resultaat.

Mijn rechter oerwoud been
Mijn linker been

Ik ben erg blij dat de haartjes nu langer wegblijven dan 1 dag. Persoonlijk vind ik het wel fijn voor me benen maar voor mijn oksels en bikinilijn vind ik het minder geschikt.

Nu ik bekend ben met de werking zal ik in de toekomst ook nog andere producten uit testen. Als jullie daar ook een review over willen zien laat dat dan vooral even weten.

Welke product gebruik jij graag?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s