review ~ Kruidvat Originals Rozenwater

Vorige week stelde ik op mijn instastory de vraag aan mijn volgers of ze nog een fijne gezichtsreiniging wisten. Ik kreeg toen als advies om de originals lijn een keer te proberen. Toen ik voor het vak stond viel mijn oog op de rozen water uit de lijn. Volgens mij had ik hier positieve dingen over gelezen en dit wou ik ook wel eens ervaren en voor de prijs hoefde ik hem ook niet te laten staan.

IMG_3480.JPG

De reiniging heeft een frise roos achtige geur. Alleen dit trekt al aan wie houd er nou niet van rozen. Na het reinigen van mijn gezicht voelt mijn huid zacht en glad aan. Heerlijk gevoel geeft het. Ik weet alleen niet of mijn huid zo gevoelig is of dat het een werking heeft maar na gebruik tintelt mijn huid een beetje. Niet pijnlijk maar wel licht vervelend gevoel geeft het. Mijn huid blijft er veder rustig onder. Geen gekke vlekken of afwijkingen als ik kijk naar mijn huid. Misschien even wennen? Het product is dermatologisch goedgekeurd dus ik ga er vanuit dat het aan mij ligt.

IMG_3483

In de fles zit 300 ml voor een mooi prijsje van € 1,99 vind ik dat een top deal. Je krijgt heel veel voor weinig. Het zit in een bruin kleurige fles wat een beetje een vintage look geeft. Echt dat Originals 1975 gevoel krijg ik er van,

Welke reiniging gebruik jij?

liefs,

Een gedachte over “review ~ Kruidvat Originals Rozenwater

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s