Balkon update!

Vandaag leek het me leuk om met jullie te delen hoe ik ons balkon heb opgefrist voor de zomer. Mijn moeder en ik wonen er sinds een aantal maanden en hebben het tuinsetje van de oude bewoners mogen over nemen. Zelf heb ik met een klein budget er toch iets leuks van kunnen maken.

Bij de hornbach kocht ik 3 planten bakken, twee voor op het balkon randje en een grote pot. Deze koos ik in een vrolijke kleur.  De grote bak kon ik bemachtigen in de afprijs voor een heel leuk klein bedrag. De kleine bakken die heb ik voor een normale prijs gekocht zo had ik voor nog geen 20 euro drie potten.

Bij de action kocht ik voor 60 cent per stuk de lampjes, het lantaarntje op tafel voor 99 cent en de kussens voor 2,49 per stuk! Een koopje dus!

Met een grote zak potgrond voor 3 euro en de plantjes voor 90 cent per stuk en de zakjes zaad van 50 cent moet het een vrolijke bedoeling worden.

Liefs,

Een gedachte over “Balkon update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s