Happy new hair!

Vorige week was het stil op mijn blog. Om mezelf even de ruimte te geven weer kwaliteit te kunnen leveren aan mijn lezers. Ondertussen ben ik wel naar de kapper geweest en kwam ik thuis met een nieuwe coupe!

Misschien erg maar het was al weer een jaar geleden dat ik naar de kapper was geweest. En toen is er alleen een balayage geverfd en niet geknipt.

Deze keer ging ik voor een blonde high light die mooi overloopt op mijn uitgegroeide balayage. En er moest dus een stukkie af dat niet meer in goede staat was. Zelf ben ik erg blij met het resultaat maar dat mag ook wel na zo’n lange zit van 4.5 uur.

Zelf ben ik super blij met het resultaat, eerst moest ik even wennen aan de kleur en nu is het vooral de styling even wennen.

Liefs,

2 gedachtes over “Happy new hair!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s