Nieuwe aankopen ~ Wij gaan op vakantie!

Het is bijna zover, nog 11 dagen en dan vertrekken wij eindelijk naar onze eerste zon vakantie samen! Het was al weer even geleden dat ik jullie op de hoogte hield van onze vakantie voorbereidingen. Vandaag deel ik met jullie wat wij de afgelopen weken aangekocht hebben om mee te nemen op onze reis.

Zo kochten wij twee nieuwe badlakens. We hadden er allebei wel een maar het leek me leuk om matchende badlakens te halen. Dus ik koos een zachtroze en mijn vriend een blauwe. Dit kochten wij bij linolux, een heel erg leuk winkeltje met beddengoed, badjassen en dus ook handdoeken. Vorig jaar kochten we al een rond kleed voor op het strand en deze drie gaan dan ook mee voor de uitjes naar het strand.

IMG_3542.JPG

Ook kocht ik deze super leuke zonnebril voor € 15.- bij de Hema. Toen ik bij de Primark tegen dit leuke hoesje aan liep kon ik dat dus ook niet laten liggen. Een nieuwe zonnebril in een mooi hoesje maakt mij helemaal happy en goed voorbereid.

IMG_3553

Voor tijdens de vliegreis kocht ik deze leukerds, Het slaapmasker komt van de action en het nek kussen van de Primark. Super leuk en hij is ook heel erg comfortabel. Ik kan niet wachten tot ik in mijn ogen even kan sluiten in het vliegtuig. Het nekkussen was € 7.- en kocht ik in de vestiging Zoetermeer.

Ook kocht ik nog 3 paar nieuwe slippers, de linker slippers waren € 3.- per paar en kocht ik bij de Primark. De rechter was € 5.- en kocht ik ook bij de Primark. Ik vond het hele schattige slippers met dat kante randje.

Ook kocht ik nog op aliexpress een reislabel voor aan mijn koffer. Ik vond deze wel erg gaaf en het beste passen mij mijn mint kleurige koffer.

Wat ik aan mode gekocht heb zullen jullie nog terug zien in mijn lookbook post, als we weg zijn.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s