Wat MOET er mee op vakantie? ~ Wij gaan op Vakantie!

Het is bijna zover, onze vakantie naar Gran Canaria komt dichterbij en ik maakte een lijstje met belangrijkste spullen voor in mijn koffer. Ik ben altijd bang iets te vergeten en zorg dan vaak al een paar dagen van te voren dat mijn koffer open ligt. Zo kan ik er elke dag iets aan toe voegen. Zijn jullie benieuwd wat daar allemaal bij zit? Lees dan vooral veder!

IMG_3555

Allereerst natuurlijk de musthaves voor de dagen langs het zwambad en op het strand. Een strandhanddoek en zwemkleding. Zelf heb ik een badpak, en drie bikini’s bij me. En natuurlijk nog een goed boek of een magazine. Oh en mijn zonnebril om niet te vergeten! Ook kochten wij nog een luchtbed om lekker op te badderen in de zee. Met mijn hippe nieuwe slippers.

Veder moet er toch minstens één lange jurk en een kortere jurk mee. Heerlijk voor overdag of voor tijdens het diner en in de avond. Bij een lekker diner en een leuke avond hoort natuurlijk ook een lekkere geur en een beetje make up om mee te nemen op reis.

IMG_3542

En nog een paar outfits erbij, verzorings producten, zonnebrand en haarmasker en we zijn helemaal klaar om te vertrekken! Maar vooral mijn camera die moet mee op reis! Voor mij geen vakantie zonder mijn camera!

Wat moet er bij jou echt mee op vakantie?

Liefs,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s