First impression Gran canaria

Eerder scheef ik niet zo veel over mijn reizen omdat ik mijn vakantie’s niet interessant genoeg vond. Daar komt nu verandering in! Ik zal vandaag mijn eerste indruk delen over Gran canaria waar ik nu al bijna een week verblijf. Ruim 3.500 km van mijn huis vandaan, voelt toch altijd weer raar maar oh wat is het heerlijk hier.

We zijn op maandag avond aangekomen op het eiland met met de transfer naar het hotel gebracht. Dinsdag was het een heerlijke dag en hebben wij een rondje gelopen om de buurt te verkennen zo hebben we gekeken hoe ver het lopen was naar het strand, gewinkeld en even bij de lidl 3 straten achter het hotel water, cola en tomaten gehaald om onze koelkast mee te vullen voor de dagjes strand.

Er zijn heel veel toeristische winkels en je merkt echt dat het eiland leeft van de tourisme. Ze verkopen hier veel namaak spullen en ik hem mijn zinnen al gezet op twee leuke tasjes die ik heb gezien.

Tegen het einde van de dag trok het dicht en de volgende dag was het nog steeds de hele dag grijs en bewolkt helaas.

Donderdag ochtend waren we blij de zon weer te zien en besloten we een ochtend naar het strand te gaan waar helaas de heerlijke zonnestralen na een uur werden verbroken door de wolken.

Tot nu toe ben ik teleurgesteld wat betreft het weer ik hoopte toch dat het wat zonniger zou zijn maar wie weet komt de zon er nog aan!☀️

Het eiland is wel echt mooi en er zijn zoveel leuke dingen te doen! In het volgende artikel zal ik delen wat wij hebben gedaan.

Wat is jou favoriete vakantie bestemming?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s