Gran canaria aankopen

Afgelopen maandag hebben wij een aantal aankopen gedaan op het eiland. We zijn namelijk gaan winkelen. Eerder hadden we het eiland al verkend en toen was mijn oog al gevallen op een aantal winkels. In het gebied waar wij ons bevinden zijn verschillende winkelcentra die vaak wel dezelfde winkels bevatten.

Elk winkelcentra heeft een supermarkt, apotheek en souvenir winkels, vooral souvenir winkels met allemaal handel mensen die je proberen dingen te verkopen. Zo kochten wij bij een van die winkels twee tassen, ik had al eerder me ook laten vallen op die tassen en was ook al keer wezen vragen hoe duur ze waren. Helaas was onderhandelen geen optie bij deze meneer sterker nog hij probeerde er nog even 2 euro extra aan te verdienen.

Opletten dus als je wat koopt bij deze mensen. Ze naaien je waar je bij staat.

De tassen zijn namaak en er was een optie om het merk er op te plakken ik vond het voor de zwarte versie wel leuk. Het liefst zou ik een echte willen maar dat geld is een tas bij mij niet waard ben ik bang. De gele is iets groter en heb ik lekker gelaten zoals die was ik vind hem ook zo gewoon leuk. Ik sta alleen nog beetje gek te kijken naar mezelf dat ik zo’n gewaagde kleur heb gekozen normaal hou ik het bij zwart bruin of grijs. Maar ik weet zeker dat deze tas goed van pas gaat komen!

Ook kochten we nog extra zonnebrand omdat onze twee flessen zonnebrand al weer op waren gegaan na een week.

Mijn vriend wil later nog terug om een luchtje te halen voor mijn verjaardag omdat het best wel aantrekkelijke prijs is hier vergeleken met in nederland.

Dit was allemaal in het winkelcentrum yumbo dit is een van de grootste winkelcentra in playa del ingles. Ook vind je nog winkelcentra als kasbah, cita, anexo II en nog meer.

Beneden in het winkeltje bij het hotel kocht ik na aanleiding van een mode show afgelopen week nog een hele leuke blauwe jurk. Deze zal binnenkort te zien zijn op mijn blog en instagram.

Wat koop jij vaak in het buitenland?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s