Review ~ Jiinju sheet masks

Deze superleuke maskertjes kwam ik tegen bij kruidvat en daar wou ik wel meer over weten. De maskers waren op dat moment ook in de aanbieding, 2+1 Gratis. Ik koos er voor om 6 maskers mee te nemen. Natuurlijk wou ik hier wel een artikel over schrijven dus maakte ik foto’s en koos ik om het panda masker als eerste voor jullie te testen.

De maskers zijn er in ongeveer 8 verschillende soorten, ik koos voor deze 6 verschillende omdat die mij het meeste aanspraken. De maskers zijn niet zoals je het waarschijnlijk gewend bent. Het zijn uitgesneden doekjes die je op je gezicht aanbrengt. Je hoeft het dus niet zelf te smeren en te verdelen. Dat is al voor je gedaan. De maskers kosten € 2,99 per stuk en zijn dus te koop bij kruidvat.

IMG_4642

Ik koos er voor om de panda face sheet mask te testen. “Super refresh” zegt de verpakking. Ja, dat klopt wel! Het was een heerlijk verfrissend masker om aan te brengen en erg verkoelend. Super fijn na een warme dag in de zon of buiten. Zelf vind ik dit heerlijk na mijn werk. Vaak is het er erg warm en raak ik een beetje oververhit. Ook geeft de verpakking een appelgeur aan.. dit rook ik niet. Nou kan het natuurlijk dat er appel in zit en dat ik dit niet hoef te ruiken. Maar ik vond het wel jammer want heel lekker rook het ook niet. Of het was een zure appel..

IMG_4643

Op de achterkant staan de instructies van het gebruiken van het masker. Reinig je gezicht met water, plaats het masker, ontspan circa. 15 minuten, verwijder het masker en masseer je gezicht met ronddraaiende bewegingen. Na ongeveer 25 minuten ben je weer heerlijk ontspannen.

Het masker is ook gekleurd in de panda kleuren wat een heel grappig gezicht geeft. Erg leuk masker om cadeau te doen of om samen met vriendinnen te doen. Deze foto plaatste ik op Instagram story’s ik vergat erna nog een foto voor het artikel te maken, dus plaats ik deze.

IMG_4645

Na het masker wat mijn huid weer tot rust gekomen na een drukke en gestresde dag op mijn werk. Heerlijk om mijn bed erna in te kruipen en mijn ogen dicht te doen. Dat is dan ook wat ik deed. Maar ik moest natuurlijk eerst even dit artikel voor jullie schrijven.

Liefs,

Een gedachte over “Review ~ Jiinju sheet masks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s