Review ~ Wet brush-pro flex dry & hair towel

Op instagram ontdekte ik dit nieuwe merk, Wet brush-Pro dit merk ontwikkeld borstels die ons helpen tegen de pijn van klitten, voor glanzende haren en om je haar sneller te laten drogen. Ik vond het ontwerp speciaal en wist toch nog niet eens de functie er van.

7583914480_img_4651

Ik kocht deze borstel niet zelf, ik kreeg hem van mijn vriend cadeau voor mijn verjaardag. Deze set was te koop bij Etos en alle andere borstels kan je vinden bij Douglas! De prijs klasse van deze borstel is ook niet al te hoog, gemiddeld zijn de borstels 15 euro. Een prima prijs voor een borstel! 

7583914480_img_4655

De borstel zat in een set met een handdoek voor je haren, super handig ik had er laatst eentje gekocht en baalde dat ik er nu maar 1 had. Gelukkig heb ik er nu twee super handig om af te wisselen.

Hoe langer mijn haar hoe meer klitten, ik haat klitten dus vaak is dat dan ook weer de reden dat de schaar er in gaat. Hier komt denk nu verandering in met behulp van de Wet brush borstel en een beetje meer geduld. Hopelijk kan ik mijn droom lengte nu wel behalen. De borstel glijd gemakkelijk door mijn haar, maar niet alleen dat hij is flexibel! Hoe cool is dat!! Na deze super charmante foto vertel ik jullie over mijn eerste gebruik van de borstel.

img_0640

Ik gebruikte de borstel voor het eerst na het zwemmen. Ik heb toen meteen mijn haar gewassen en gebruikte de handdoek om het te laten drogen, super handig ondertussen kon ik mezelf afdrogen en omkleden en bij de spiegel heb ik hem afgedaan en geborsteld. Super fijn hoe de borstel aansluit op de ronding van je hoofd en glijd door je natte haren vol met klitten. Normaal is het echt geen pretje om mijn haar te borstelen na het zwemmen, maar nu ging het probleemloos.

En het handdoekje was nog extra handig ook, ik rolde erna mijn badpak in mijn handdoek en met dit handdoekje kon ik hem dicht houden. Had dus een balletje aan nat spul in mijn tas in plaats van losse spullen die alles nat maken.

Ik vind de borstel echt ideaal en zou niet meer zonder willen! Heb jij er ook al een bemachtigd? Of kijk je nog even de kat uit de boom?

Liefs,

Een gedachte over “Review ~ Wet brush-pro flex dry & hair towel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s