Liebster Award

Afgelopen week kreeg ik een lief berichtje op Instagram van een collega blogger. Ze wou me laten weten dat zij, mij had genomineerd voor de Liebster award. Super leuk want het was voor mij alweer een hele tijd geleden dat ik was genomineerd. Dus vervolgens ben ik met heel veel plezier dit artikel gaan schrijven!

Wat is de liebster award? 

De liebster award is een manier om nieuwe bloggers en hun blogs te leren kennen. Je krijgt 11 vragen van de persoon die je genomineerd heeft. Je beantwoord deze vragen, nomineert zelf 11 nieuwe mensen en stelt hen 11 vragen. LET’S START!
Zelf ben ik genomineerd oor Amber van Ambers things Bedankt amber!
Amber stelde mij dus 11 vragen en die zal ik nu beantwoorden!
7583914320_img_3538
1. Wat hoop jij voor andere te betekenen met je blog?
Ik hoop dat ik een inspiratie punt kan zijn voor meiden. Niet speciaal op gebied van mode of make up want ik ben geen echte expert maar wel voor het najagen van je dromen en het durven en doen in plaats van dromen en hopen.
2. Koffie of thee?
Thee! Of je moet onder koffie een frappuccino karamel zien of een karamel macchiato als “Koffie” dan kies ik zeker voor koffie. haha! Normale koffie vind ik vies dus dan heb ik liever mijn thee met melk.
3. Wie/Wat is jouw grootste inspiratiebron?
Op gebied van bloggen? Dat is vooral Jiami geweest.
Veder is mijn vader een grote inspiratie bron voor mij wat betreft werken, jezelf van je beste kant laten zien. Laten zien wat je kan en jezelf bewijzen en laten weten dat je meer wil. Mijn vader heeft een hoge leidinggevende functie op de werkvloer en ik wil graag in zijn voetsporten treden.
4. Wie zou jij heel graag willen ontmoeten? 
Jou! hihi Ik ben niet echt een fan girl type, dus ik zal niet echt weten wat ik hier op moet antwoorden. Maar er zijn best wel wat bloggers waar ik wel eens een koffie mee zou willen drinken. En foto’s mee zou willen maken in Amsterdam bijvoorbeeld…
5. Wat was de laatste film die je keek en waar keek je die?
De film “When we first met” op netflix in mijn bedje all by myself. Lekker knus met kussens en kleedjes.
6. Je moet voor eeuwig op één plek blijven wonen, waar zou je willen wonen?
Pff.. In mijn droom huis? Haha maakt me niet veel uit zolang het in Nederland is en met mijn vriend ben ik gelukkig. Oh en niet in de stad, ergens waar het rustiger is maar ook niet uitgestorven. Zo,n plek buiten de stad maar net voor de kerkelijke dorpjes.
ADQF1614.JPG
7. Een liedje dat voor jou erg veel betekend (+waarom).
Ik denk niet dat ik deze vraag echt kan beantwoorden, wel heb ik een aantal liedjes die mij aan het huilen kunnen brengen. Gewoon omdat ze zo goed aansluiten aan mijn gevoelens voor mijn vriend. Het is erg moeilijk om elk weekend weer afscheid te moeten nemen. Het gaat dan om de volgende nummers:
– Nick & simon – Dag & nacht
– Marco borsato – 18 jaar
– Meghan Trainor – Like I’m Gonna Lose You
8. Welke boodschap zou jij de hele wereld willen meegeven als je weet dat iedereen er naar zal luisteren? 
Laat iedereen in zijn waarde! Laat iedereen zijn zoals hij is, hetero, homo, man, vrouw, transgender, arm of rijk. Uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde namelijk mens. Iedereen maakt fouten en iedereen heeft recht op een gelukkig leven. Stop met pesterijen, diefstal en oorlog! Help degene die hulp nodig hebben en wees dankbaar voor elk moment.
9. Ben je een ik-plan-altijd-alles-van-minuut-tot-minuut-persoon of een ik-kijk-wel-wat-er–me-afkomt-persoon?
Ik plan echt alles! Ik heb alles al in me kop en volgens mij wordt mijn vriend er langzaam gek van. Ik zie alles al voor me, huis boompje beestje kindjes. Bruiloft is al gepland toen ik 8 jaar was en wie weet de rest van mijn leven ook?
Tuurlijk gaat niet alles als gepland.. Zo kreeg ik geen vast contact bij C&A en werk ik nu dus ergens anders. Ook ben ik geen HBO gaan doen maar toch kom ik er ondanks de veranderingen wel waar ik wil komen.
10. Waarvoor kan iemand je altijd wakker maken?
EUH eten? Cheesecake, ijsjes, pizza, carpaccio en een mac flurrie oreo chocoladesaus!!
Of een rondreis met mijn vriend voor Europa!
Maar als me vriend me wakker maakt gewoon om even te knuffelen mag hij dat ook hoor. 😉
11. Is er nog iets dat ja van mij wil weten?
Ja ik wil dat je de vragen van jezelf ook beantwoord, maar dat mag in een prive berichtje hoor 😉
Ik nomineer de volgende 11 mensen!
Marjolein ~ livelifelein
Marcelina ~ DM on the road
Kimberly ~ Home freak
Karen ~ Facelesscat
Martje ~ IkBenMartje
Sanne Sophie ~ Sanne Sxphie
Erin ~ miniliefde
Iris ~ Iris praat
Dit zijn mijn 11 vragen voor de genomineerde!
1. Wat zou jou superkracht zijn als je superkrachten had?
2. Wat is de reden dat jij bent gaan bloggen?
3. Waar kan je echt niet zonder? En waarom dan niet?
4. Waar kan jij echt van genieten?
6. Hoe zie jij je toekomt?
7. Hoe zorg jij voor de perfecte combinatie tussen je prive leven en je blog?
8. Wie is er voor jou belangrijk in je leven? Waarom?
9. Wie heeft jou voor het laatst laten lachen?
10. wanneer heb je voor het laatst iets kleins gewaardeerd?
11. Wat is je droom vakantie?
Liefs,

Een gedachte over “Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s