My weight Battle #7

Het is nu ongeveer drie maanden geleden dat ik voor het laatst een artikel heb geschreven over mijn weight battle! Er is een hoop gebeurt en veranderd. Dus werd het weer een tijd om jullie bij te praten. Hoe staat het nu met mijn gewicht? Hoe komt dit en wat ga ik er aan doen? Lees dan snel veder!

In het vorige artikel vertelde ik jullie dat ik mijn eet patroon had omgegooid te en had gekozen voor het eten van kwark met lijnzaad en haver. Ik heb dit bijna twee weken volgehouden en toen kotste ik het bijna letterlijk er uit! Ik ben nooit een fan geweest van yoghurt of kwark dus het voelde als een straf om te moeten ontbijten elke ochtend. Dus ging ik weer ontbijten met een broodje of beschuit. Als snack in mijn pauze maakte ik een beker met groente of fruit. Zo vind ik het heerlijk om een halve komkommer in stukken te snijden met halve snoep tomaatjes mee te nemen. Beetje peper er op en eventueel een klein beetje kruidendressing heb je een heerlijke gezonden snack. Of ik snij een kiwi en een appel in stukjes en neem die lekker mee naar me werk, ook neem ik wel eens meloen mee.

IXQN4029.JPG

Vervolgens gingen we op vakantie voor we vertrokken zat ik rond een gewicht van 88 kilo, ik was dus mooi rond me gewicht gebleven. Op vakantie wou ik wel genieten, het is namelijk wel een vakantie dus ik wil dan niet te streng voor mezelf zijn. We hebben niet heel slecht gegeten maar toen we thuis kwamen bleek het ook niet echt goed te zijn. Dat ik aan zou komen had ik al voorspeld maar ik schrok wel even van het gewicht van 94 kilo.

Gelukkig toen ik thuis mijn normale ritme weer oppakte verloor ik de eerste kilo’s al snel. Op 15 juni ben ik eindelijk iets gaan doen wat ik al een langere tijd wou gaan doen. Namelijk zwemmen, ik ben eerst even een half uurtje vrij gaan baantjes zwemmen. Omdat dit beviel heb ik de week erna meteen een strippenkaart genomen. Zo heb ik een stok achter de deur dat ik binnen een jaar 12 keer moet gaan zwemmen. Het is de bedoeling om elke week te gaan zwemmen. Dit is al de derde week en ik ga vandaag voor de vierde keer!

 

Het weekend van 24 juni was een dikke tegenvaller, ik had eet buiten en heel me lichaam zat me tegen. Zo heb ik dus ook niet kunnen hardlopen en had ik het emotioneel zwaar. Boos op mezelf door de eetbuien maar uitgeput van mezelf. Het ging zo goed maar er brak dat weekend iets in mij. Ik was voor dat weekend richting de 90 kilo aan het gaan en na dat weekend op 26 juni woog ik weer 92 kilo.

Het is moeilijk maar we gaan gewoon weer veder, ik deed na mijn werk boodschappen en kocht, komkommer, tomaatjes, meloen en kiwi om weer veder te gaan.

Liefs,

6 gedachtes over “My weight Battle #7

  1. Anoniem

    Just a tip: lees je artikel eens na, als blogger is het belangerijk om geen fouten te maken in je zinnen, dat leest echter niet makkelijk. Ik vond de ene fout na de andere in dit artikel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s