wat te doen met je vakantie kiekjes

Heerlijk uitgerust kom je terug van je vakantie met een camera & telefoon vol met heerlijke vakantie kiekjes. Maar wat moet je er eigenlijk mee? Vaak zet je ze over op je computer en vergeet je van het bestaan van deze prachtige foto’s. Zonde toch?! Daarom heb ik vandaag een artikel voor jullie met tips en tricks!

 

Foto album

Doe iets leuks met je foto’s zo kan je er voor kiezen om een foto album te maken. Natuurlijk kan je dat doen via een site als Albelli of fotofabriek. Ik weet iets veel leukers! Koop een leeg foto album, print alle geslaagde foto’s uit (Dit kan je zelf doen of via Hema of Kruidvat). En ga gezellig met je partner of je gezin de foto’s uitzoeken, knippen, plakken en misschien zelfs tekenen of verhalen erbij schrijven. Zo heb je nog iets leuks te doen als gezin en kan je ook nog samen nagenieten van de vakantie.

Wanneer je dan bij vrienden langs gaat of bij Opa&Oma dan kan je het boek laten zien met al jullie avonturen.

Decoreer je huis!

Er is geen betere manier van lang nagenieten dan het ophangen van je foto’s. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kan er voor kiezen om meerdere foto’s in verschillende lijstjes op te hangen. Ook kan je de allerleukste foto op canvas of hout laten afdrukken en die boven de bank of eettafel hangen. Zo kan je er extra lang van genieten!! Dit is ook heel leuk om cadeau te geven met kerst, misschien voor opa & oma een vakantie foto van de klein kinderen! Dat vinden ze vast prachtig!

Laat stickers maken!

Hoe leuk is dat? Jou EIGEN stickers met jou gezicht er op, het prachtige uitzicht op zee of het smeerde ijs gezicht van je dochtertje. Je kan ze bij Hema laten maken. Er dan kan je ze weer gebruiken voor het opvrolijken van je Agenda die misschien wat saai is. Of je gebruikt ze in het beloningssysteem voor je kind. (Doen ouders dat nog? Hun kind belonen met een sticker als ze luisteren en dan dat ze bij 10 stickers een cadeautje mogen uitzoeken?) Of je plakt ze gewoon bij mensen op hun voorhoofd ;P

*Foto van website Fotofabriek.nl

 

Maak je eigen agenda

Maar misschien ben je nog helemaal geen moeder maar een hard werkende student die een heerlijke vakantie met vrienden heeft gehad. Dan kan je natuurlijk er ook voor kiezen de vakantie kiekjes te gebruiken om je eigen agenda mee te ontwerpen! Zo kan je dat doen bij FotoFabriek 

Maak een kalender

Altijd handig om je afspraken op te schrijven, dat weet je gezin of partner waar je heen bent als je ineens niet het eten klaar staat te maken wanneer hun thuis komen. En jullie kunnen ook nog eens heel het jaar van de foto’s genieten. Of maak er een verjaardagskalender van voor op de wc. Die gaan nog veel langer mee!!

Hopelijk hebben jullie nu wat leuke ideeën opgedaan voor jullie vakantie foto’s.

Liefs,

 

 

 

*Dit artikel is niet gesponsord ik heb er zelf voor gekozen linkjes toe te voegen voor jullie gemak.* 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s