Nieuw upload schema

Ik heb het een half jaar volgehouden om elke week twee artikels te plaatsen. (Oke, niet elke week maar 97% wel) Nu heb ik toch gemerkt dat ik hiermee moeite heb en dat het te veel druk levert naast een baan van 32 uur. Natuurlijk wil ik niet stoppen! Maar ik heb wel besloten voortaan elke Woensdag om 19:30 een artikel online te zetten. Zo blijft woensdag de vaste dag alleen komt het artikel voortaan wat later online. Dit geeft mij iets meer ruimte in het schrijven van echt leuke artikels in plaats van verplichte artikels.

So don’t worry ik vertrek niet! Ik doe enkel een stapje terug. Mogelijk ga ik ook stoppen met het maken van youtube video’s. Maar hier ben ik nog niet over uit.

 

Nu wilde ik vandaag even van de gelegenheid gebruik maken om aan jullie te vragen wat voor artikels jij het leukste vind om te lezen. Laat het even weten in de reacties!

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s