Review ~ body&fit aankopen!

Vorige week hakte ik de knoop door en bestelde ik bij body & fit een low calorie meal en protaine shakes. Toen ik het pakketje ging unboxen op igtv besloot ik er ook een review over te schrijven! Hier is hij dan!

IMG_4707.JPG

Bij Body & fit bestelde ik een calorie arm maaltijd, whey perfection en een powder box. Dit werd netjes geleverd met twee gratis extra’s en ik was meteen benieuwd!

Ik begon de volgende dag meteen met de low calorie meal als lunch. Ik mengde het met water en dit smaakte voor mij niet echt. Het smaakt helemaal niet naar aardbeien, dit was echt een tegenvaller. Ik vond het geen fijne ervaring om te drinken maar daar moest ik gewoon even door heen. Toen heb ik besloten in het weekend veder te gaan (hier zat 1 dag tussen). Ik heb er toen voor gekozen om het als ontbijt te nemen met melk. Dit ging al stukken beter en de derde dag nam ik het weer en toen met een rietje. Dit zorgde er voor dat ik het nog makkelijker en sneller kon opdrinken.

Ik ken mezelf een beetje, hoe langer ik over dat soort dingen doe des te vaker ik ga kokhalzen… Het is geen water wat je drinkt en je merkt wel dat je een soort dunne pap probeert te drinken. Ik zou het voor een week wel vol kunnen houden. Maar daarna zou ik weer blij zijn als ik gewoon weer me cracker kan eten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook kocht ik de whey perfection chachets dit zijn 10 test smaken om uit te proberen. Na het zwemmen nam ik als eerste de smaak ijs koffie om uit te proberen. Doordat het water wat aan de warme kant was werd ik hier best wel misselijk van maar de smaak was wel aanwezig. Of het echt nut heeft om te nemen? Geen idee dat kan ik niet inschatten in zo’n korte tijd.

IMG_4720.JPG

Wel zijn de boxes super handig voor het meenemen van de poeders naar werk of de sportschool/zwembad.

Ik denk niet dat ik de low calorie meal opnieuw zal bestellen. Omdat het ik als straf zie om het te moeten drinken. Van de whey perfection hoop ik nog de ideale smaak te vinden!

Wat voor extra voedingsmiddelen gebruik jij om je dagelijkse inname aan te vullen?

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s