Review ~ Unani Micellar water

Ik heb 3 maanden de goodiebox ontvangen, elke maand weer een feestje. Toch heb ik besloten het stop te zetten. Omdat ik het geld liever opzij zet voor ons toekomstig huisje. In de laatste goodiebox zat gelukkig wel nog een super fijn product wat ik echt niet had willen missen! Namelijk de il- luminate micellar water van Unani. Een heerlijke frisse reiniging wat mijn huid echt goed aan pakt. Elke keer weer sta ik versteld van hoeveel vuil het losmaakt van mijn gezicht.

IMG_4763

De reiniging zit in een nette strakke verpakking. De fles is wit en rond, met een net logo en een duidelijke benaming. Op de achterkant vind je de inhoud van de fles en de informatie over het product. Bij het openen van de fles zit een kleine tut wat het makkelijk maakt op een gepaste hoeveelheid op een watje aan te brengen.

IMG_4772

Het ruikt erg verfrissend en geeft ook een heerlijk fris gevoel aan op de huid. Het is een effectieve reiniging voor make up maar ook voor de “blote huid”. Daarmee bedoel ik dat het zeer geschikt is voor een dagelijkse reiniging voor het aanbrengen van de make up en niet alleen voor het verwijderen van.

IMG_4773

Om jullie even het effect te laten zien van het reinigen van mijn huid na het douche. Er zit nog een hoop meer vuil op je gezicht dat je met gewoon zeep toch niet verwijderd. Na het reinigen voelt mijn huid dan ook heerlijk fris aan. Voor mij het ideale product voor de dagelijkse verzorging.

De reiniging zit in een fles van 200 ml en heeft een winkelwaarde van € 15.- De prijs is  vrij hoog, maar als je nu nog de goodiebox besteld als tweeling, weegschaal of waterman krijg je voor € 19.95 dezelfde goodiebox als mij en dan heb je nog veel meer leuke producten voor een leuk prijsje!

Liefs,

Een gedachte over “Review ~ Unani Micellar water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s