Nog 19 dagen….

Het aftellen is begonnen, nog 19 dan vertrekt onze vlucht. Dan staan de koffers weer ingepakt en mogen we weer naar schiphol. Ik kan er altijd zo van genieten, het aftellen. Spullen inpakken, ontbrekende spullen kopen. Oooh en de bestemming dit keer geeft me ook zo’n WOOW gevoel. We gaan namelijk naar Barcelona! We zijn nog nooit eerder in Barcelona geweest en ik heb er zulke hoge verwachtingen van.

We blijven er voor 4 dagen en hebben echt de meest ideaal vlucht tijden, hierdoor kunnen we alle dagen goed benutten. We hebben al een aantal plekken die we graag willen gaan bezoeken. Wij willen zoveel mooie plekken bezoeken zoals park güell, ook willen we een fiets huren bij Cruising barcelona natuurlijk fietsen we dan ook even langs basílica de la sagrada família want dat kan natuurlijk niet ontbreken op ons reisje. Ook lijkt het mij erg leuk gaan om naar Camp Nou te gaan. Parc de montjuïc staat ook boven aan mijn lijstje, de fontijn daar zou prachtig zijn maar ook het uitzicht lijkt me geweldig.

Omdat we graag reisjes maken en fotograveren hebben we besloten een instagram account hier aan te weiden. Je kan dit account alvast volgen op instagram. Het duurt nog even voor dat alles vorm zal krijgen. Er komt nog een mooie biografie en gebruikersnaam, maar dit is nog niet helemaal uitgedacht. Maar ondertussen mogen jullie ons natuurlijk altijd alvast volgen, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze reizen. Je kan ons vinden op @thedutchtravelcouple en hier onder kan je onze eigen account vinden. Zo weet je een beetje wat jullie kunnen verwachten. De naam en inhoud wordt Engelstalig.

Liefs,

3 gedachtes over “Nog 19 dagen….

 1. Ben van Dop

  Lekker genieten!

  Uh…. dag na Feijenoord – Groningen? ( of heb ik verkeerd geteld 🤪😳😩🤬)

  👍🏻🌞🍀🎶🎵🍷🍾🍺💋💋

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s