Review ~ The body shop vanille pumkin and Banana

Het is al weer even geleden dat er een review online stond. Vandaag deel ik dan eindelijk mijn mening over deze body ahop producten. Ik denk dat ik het al 4 weken in huis heb maar al die tijd had ik geen tijd om er een artikel over te schrijven. Natuurlijk had ik snel iets kunnen schrijven, maar ik heb besloten dat ik kwaliteit belangrijker vind dan elke week een artikel online te hebben staan.

Allereerst zal ik beginnen over de shampoo en conditioner van the body shop, ik had nog nooit eerder een shampoo van de body shop geprobeerd. Ik had goede dingen gehoord over de Banana lijn en koos ervoor om hier de shampoo en conditioner mee te nemen.

De shampoo ruikt heerlijk naar banaan, schuimt niet te veel. Mijn haar was snel schoon en rook nog de gehele dag naar banaan. Niet op een overheersende manier maar fijn en licht.

Ook de conditioner ruikt heerlijk naar banaan, wel even de fles schudden voor gebruik. Daarna was mijn haar heerlijk zacht en het droeg natuurlijk bij aan de heerlijke bananen geur in mijn haar.

Beide flessen kosten € 7,00 per fles.

Ook testen ik de vanillia pumkin shower gel, de fles zag er leuk herfst achtig uit en de geur trok mij ook erg aan.

Onder de douche viel de geur een beetje tegen, de vanille geur overheerste voor mij iets te veel. Terwijl ik eerst juist viel voor de combinatie pompoen en vanille.

Natuurlijk blijf ik groots fan van de shower gel van the body shop, dus ik blijf het een goed product vinden. De shower gel kost ook € 7,00 ik doe zelf met een body shop shower gel vele malen langer dan met een ‘goed koperen’ shower gel. Dus ik vind dit een prima prijs.

Liefs,

3 gedachtes over “Review ~ The body shop vanille pumkin and Banana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s