Bye 2018, Welcome 2019

WHOOHOEE! JA hoor ik ben terug. De laatste maanden is het hier erg stil geweest, maar ik heb besloten dat daar verandering in moet komen. Het kan zijn dat er wat dingen anders zullen zijn dan wat jullie gewend zijn. Ik wil elke week weer een artikel schrijven beginnend vandaag. Lekker de laatste dag van het jaar afsluiten met een terugblik op het afgelopen jaar, net zoals ik dat vorig jaar heb gedaan.

IMG_3173

Ik kocht eindelijk een suitsuit koffer, hier droomde ik al heel erg lang van.

img_8380

Ik liet mijn haar opnieuw verven, het was ondertussen echt een zooitje gevonden en ik was erg blij met het resultaat. Later dit jaar ben ik het zelf gaan verven met behulp van mijn moeder. Hier heb ik geen foto van maar ik ben nu weer volledig donker. Maar wie weet wat de toekomst brengt.

b62f7d0e-f20a-4177-9423-f02d09808307-1

Ik heb echt heerlijk genoten van de vakantie in Gran Canaria met mijn vriend. Het was al een hele tijd geleden dat ik zo’n heerlijke vakantie had gehad.

7518847328_img_5411

Ook ben ik samen met mijn vriend nog een week naar Barcelona geweest. Het was een prachtig jaar met mooie reisjes het afgelopen jaar.

Ik heb op mijn werk promotie gemaakt, hier heb ik hard voor gewerkt maar ben ook mijn collega’s erg dankbaar. Ik ben nu assistent hoofdcassiere en ik ben daar super blij mee. Ook heb ik een vast contract gekregen, wat voor mij en mijn vriend toekomst bied voor een woning! Dit jaar zijn wij ook begonnen met spullen kopen voor ons huisje.

Up to fashion

Ook was het voor mijn blog een actief jaar, ik heb aan het begin van het jaar mijn blog een nieuwe uitstraling gegeven, ben ik in mei met een nieuw logo gekomen maar ook met nieuwe visite kaartjes en banner. Helaas ben ik in de zomer de passie die ik het eerste halfjaar had verloren. Ik had het drukker op mijn werk na mijn promotie en steeds minder inspiratie voor mijn blog. Met het gevolg dat ik mezelf en de blog op non actief had staan. Hierdoor valt onder mijn goede voornemens dus ook dat ik mijn blog weer wil oppakken. Want ik vind het nog leuk, maar ik wil het niet als verplichting zien.

Ook ben ik dankbaar, ondanks dat ik het niet volhield, is stiekem de blog ook wel weer gegroeid. Voornamelijk op mijn Instagram zie je mijn harde werk terug. Zo heeft mijn blog nu 434 instagram volgers, 39 likes op facebook, omdat twitter er altijd bij zit zal ik die ook aangeven dit zijn momenteel 85 volgers, oeps 4 minder dan een jaar geleden haha ja eerlijk ik ben daar dus niet meer actief.

Mijn blog is op blog lovin door nog meer leuke mensen gevolgd, het zij nu 49 volgers. Via wordpress heb ik nu 152 volgers en 244 volgers via mail! Wauw! Super bedankt allemaal! Ik ga het goed maken 2019 wordt een mooi jaar!

Wat ik ga verwachten van 2019?

Niet veel, ik ga genieten van alle kleine en ook grote dingen. Ik ga dit jaar op mini vakantie met mijn moeder, naar Tenerife met mijn vriend en ik ga ook een sportief jaar tegemoet. Ik heb een sportschool abonnement lopen voor een jaar en er moeten kilo’s vanaf. Ik zal hier binnenkort nog een artikel aan weiden.

Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk en hoop ook dit jij nog een stukje groter te groeien op mijn blog.

HAPPY NEW YEAR!

Fijne jaarwisseling en een prachtig 2019 voor jou! 😉

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s