My weight battle #8

Nieuw jaar nieuwe kansen… De laatste maanden merkte ik dat er iets totaal mis is gegaan. Ik ben in de afgelopen twee jaar flink aangekomen. Ondanks dat ik van mezelf heb leren houden merkte ik toch dat ik mij niet fit voelde en dat mijn lichaam niet alles meer goed kan. Klinkt misschien stom maar met hardlopen heb ik last van steken en dat hindert ook het proces.

Dus 1 januari was voor mij het startschot voor een nieuwe start, ik ga beter voor mijzelf zorgen en daarbij ook afvallen om nog lekkerder in mijn vel te zitten.

Ik heb hiervoor een jaar abonnement afgesloten bij basic fit, als stok achter de deur zit ik er een jaar aan vast en kost het mij elke maand dus geld als ik niet zou gaan. Ook mag ik iemand meenemen die mij kan motiveren zoals mijn moeder, vriend of een vriendin. Super tof toch?

Ook eten beïnvloed de gezondheid van mijn lichaam, dit is misschien wel het moeilijkste van allemaal. De snoepjes laten staan, snacks laten liggen en gezond eten. Minder kooldraden en meer groentes.

Natuurlijk ga ik jullie op de hoogde houden van dit proces.

Hebben jullie nog lekkere gezonden recepten en snacks voor mij?

Liefs,

2 gedachtes over “My weight battle #8

 1. Jij kan dit! 💪🏻 Ik heb ook een jaarabonnement gehad op de Basic Fit (die toen op 1 minuut fietsen van mijn huis zat). Toch ben ik binnen een half jaar maar zo’n 7 keer geweest 😂 Heb ’t abonnement toen overgedragen aan m’n moeder die er veel gebruik van maakte. Ik ging lekker buiten hardlopen. Past veel meer bij mij.

  Zet ‘m op!

  Liefs,
  Marloes

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha we zijn gisteren samen gegaan maar ook voor mijn moeder is het niks, ze is meer begeleiding en support gewend van een sportschool hihi
   Ik probeer elke week 1x te gaan om mijn conditie op te bouwen en daarbij ook nog te blijven hardlopen want blijft toch lekkerder zo in de frisse lucht hihi

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s