Wij gaan samenwonen #2

Het is al een hele tijd geleden dat ik een update heb gedaan. We zijn ondertussen al een stukje veder in ons proces. Hoever we zijn en wat we allemaal nog van plan zijn lezen jullie in het artikel van vandaag.

Ondertussen hebben wij al een gezamenlijke rekening geopend. Waarop wij beide elke maand een klein bedrag storten. Met deze gezamenlijke rekening sparen wij een klein beetje. Als we iets leuks zien voor ons huis halen we dat met het geld op deze rekening. Daarnaast sparen wij natuurlijk ook nog.

Wij hebben ondertussen al best veel spullen gespaard voor ons huis. Zo hebben we eigenlijk alles al om te kunnen koken. Na de kerst hebben we de pannenset gekocht die het allemaal compleet maken. We weten ook al welke glazen we willen, maar omdat glas toch breekbaarder is wachten we hier mee. Zeker omdat het glazen zijn van de IKEA. We verwachten niet dat het ineens niet meer verkocht al worden. Ons service hebben we nog niet gevonden, hiervoor moeten wij echt nog naar een aantal winkels in servies.

Na de kerst ben ik ook al wezen shoppen bij intratuin. Dus ook voor de kerst hebben wij al wat leuke spullen kunnen kopen voor een leuke prijs. Ons trotse aanwinst? Een Lemax carrousel voor ons kerstdorp! Met 40% korting was het een leuke prijs. Ook hebben wij al een aantal kerstballen en slingers gevonden voor onze kerstboom. Lichtjes voor in de tuin. Wij zijn allebei echt gek op kerst dus we waren helemaal in ons hum met het winkelen.

Voorlopig willen we nu nog even sparen voor ons huisje. Over een of twee jaar zou een leuk doel zijn om een huisje te vinden. Als we ergens tegen aan lopen kan het eerder zijn. We doen wel rustig aan, het heeft geen haast. Maar natuurlijk zouden wij het beide erg fijn vinden om een eigen plekje voor ons zelf te hebben.

Heb jij al plannen? of nog tips voor ons?

Liefs,

3 gedachtes over “Wij gaan samenwonen #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s