Kruidvat maaltijd repen

In het thema goede voornemens zal ik vandaag iets schrijven over een product wat jullie wel motiveert en ondersteun met afvallen of gezond leven. In plaats van het heerlijke recept van vorige week. Zelf kwam ik bij deze repen via mijn schoonmoeder. Zij vertelde mij dat als ze lekker trek heeft ze een stukje van de reep neemt. Ik ben het eens gaan proberen!

Allereerst probeerde ik de smaak pinda noga, dit smaakt een beetje naar snickers maar voor mij geen lekkere reep. Ik vind de smaak van pinda’s helemaal niet lekker en ik lust dus ook geen snickers. Toch geloofde ik er wel in. Dus een paar dagen later ging ik zelf even kijken bij de kruidvat. Daar nam ik voor € 0.99 een reep crunchy caramel mee om eens uit te proberen.

De reep lijkt een beetje op een lion, een reep die ik niet vaak eet maar wel heel erg lekker vind. Ik eet niet de hele reep in een keer, ik eet het echt als snack. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de reep als lunch of ontbijt te eten. Zorg hierbij dat je wel voldoende drinkt, ik merk ook dat ik erna dorst krijg.

De reep is omringt met een dun laagje chocolade en is lekker crunchy door de luchtige balletjes. Daar onder zit een soort karamel laagje en in de binnenkant een soort noga vol voedingsmiddelen.

Wat is jou favoriete gezonden tussendoortje?

liefs,

2 gedachtes over “Kruidvat maaltijd repen

  1. etienne hommers

    Goede morgen , ik heb meermaals een E-mail naar kruidvat gestuurd .De eerste keer ging een collega het nazien , tot nu toe niets gehoord ,de 2de E-mail geen reactie. Nu is mijn vraag als volgt , wordt crunchy caramel nog gemaakt,nergens meer te vinden zelfs niet in Maastricht ? M.V.G

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s