Visitekaartjes ~ Studentendrukwerk

Vorige week werd ik benaderd voor Studentendrukwerk of ik interesse had in een samenwerking met het bedrijf. Ik ben gaan kijken op de website en ik ontdekte een hele boel leuke dingen. Waaronder visite kaartjes, iets waar ik al een tijdje een geschrikt bedrijf voor zocht om mijn ontwerp af te laten drukken. Dat vond ik het proberen wel waard! Ik deel met jullie hoe mijn ervaring is met het bedrijf en de visite kaartjes zelf!

Via de website kan je verschillende keuzes maken, zo kan je een ontwerp uploaden maar je kan ook het ontwerp zelf maken via de website. Ook hebben ze al ontwerpen klaar staan. Je kan kiezen in welke stand je jou visite kaartje wil hebben, kies je voor een liggend kaartje of toch staand? Er zijn een hoop opties en keuzes. Je kan gemakkelijk foto’s uploaden om er een unieke touche aan te geven. Super handig en gemakkelijk via de online editor, je hoeft dus niks te downloaden. De editor laat je ook weten of de kwaliteit van een afbeelding juist is om te voorkomen dat als je pakketje thuis komt de kwaliteit slecht is. Super handig, hierdoor heb ik mijn ontwerp een beetje aan moeten passen en met een pracht resultaat!

Het pakketje werd de volgende dag bezorgd via postnl met een track & trace code super fijn! Helaas was ik niet op tijd om het pakketje aan te nemen en was het in de brievenbus geleverd. Super fijn dat het in de brievenbus paste! In de envelop zaten twee nette stapels in een plastic zakje. De visite kaartjes zijn zo zonder schade binnen gekomen.  

De visite kaartjes hebben een prachtige kwaliteit van kleuren. Alles valt precies binnen de snijlijnen. Het papier is van mooi sterk kwaliteit perfect voor een visite kaartje.  

De kaartjes hebben een leuke twist, de voorkant is bedoeld voor mijn blog. Zodat mensen mijn blog gemakkelijk kunnen vinden. Voor mijn eigen gemak heb ik op de achterkant een ander soort visite kaartje gemaakt. Namelijk voor de instagram van mijn vriend en mij. zo hoef ik niet met twee soorten visite kaartjes te lopen en het bespaard papier. 😉

Op studentendrukwerk.nl vind je een hoop meer dan alleen visitekaartjes. Je vindt er verschillende producten zoals het inbinden van je scriptie, boek, verslag of reader. Een ander leuk product wat ze hebben zijn hun bierviltjes! Wie wil dat nou niet? Een feest geven met je eigen viltjes!

Ik ben echt super blij met het eind resultaat en als ze op zijn zal ik weer bij studentendruk werk bestellen!

Liefs,

*Dit is een samenwerking tussen mij en studentendrukwerk* 

Een gedachte over “Visitekaartjes ~ Studentendrukwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s