Hi,

Euh.. Weet je nog wie ik ben? Of ben jij hier voor het eerst? Ik ben hier in elk geval al veelste lang niet meer geweest! En dat vind ik zonde! Dus ik ben er weer en ik wil ook graag blijven! Ik zal geen twee artikelen per week meer schrijven zoals ik deed maar twee artikelen per maand moet toch wel lukken.

Nou willen jullie natuurlijk weten waar ik al die tijd ben gebleven? Of misschien denk je krijgen we die weer.. Nou PECH als je me niet leuk vind dan moet je maar niet mijn blog volgen of lezen. 😉

Naja ik heb niks bijzonders gedaan hoor, gewoon 32 uur per week werken en de rest van je vrije tijd met vriend lief door geven. Want dat zijn toch vaak de fijnste momenten! Maar momenteel merk ik dat er ook rust momenten zijn en die momenten wil ik graag ook gebruiken om mijn hobby voort te zetten. Namelijk mijn blog hier op up to fashion!

Voor de mensen die mij niet kennen, een kleine voorstel ronden. Nou ik ben dus Yessica de eigenaar van up to fashion. Met als jeugd droom mijn eigen zaak te openen ben ik ooit op de naam up to fashion gekomen voor mijn bedrijf en heb toen besloten alvast de naam te gebruiken voor mijn blog. Ondertussen is mijn droom nog niet uitgekomen, omdat de weg daar naartoe ik andere wending heeft gekregen. Ik kan wel zeggen dat ik op dit moment trots ben waar ik sta, ik heb mijn omgeving bewezen dat je ook ver kan komen zonder hbo opleiding. Je kan je namelijk binnen de 4 jaar van een hbo ook omhoog werken in een bedrijf door hard te werken en aan te geven dat je open staat voor meer. Ik kan namelijk met trots zeggen dat ik in een periode van twee jaar assistent hoofdcassiere ben van een geweldig kassa team! Natuurlijk ben ik er nog lang niet maar op deze manier leer ik heel veel in het gebied leidinggeven en andere bijbehorende taken. Met behulp van fantastische mensen om mij heen.

Hopelijk vinden jullie het leuk om mij weer terug te zien!

Tot gauw! liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s