Action gezichtsmaskers #1

Action heeft een redelijk groot aanbod op gezichtsmaskers en andere huidproducten. Ik heb altijd al een voorliefde voor maskers gehad en het leek mij leuk om een aantal van de action maskers voor jullie te reviewen. Ik heb een paar leuke maskers meegenomen die mij leuk leken!

Peel off Gold mask

Vandaag beginnen wij met de peel off gold mask voor de normale huid. Het zit in een goud doosje met zwarte tekst en het koste 99 cent, hiervoor krijg je dan 5 maskers. Een mooie kleine prijs voor gezichtsmaskers misschien ook wel iets te goedkoop. Het zakje heeft het zelfde ontwerp als het doosje, enkel zijn de kleuren dan omgewisseld.

Nou laten we het eens proberen! Ik verwachte een zwart masker met misschien glitters.. Dat was zeker niet het geval, het was echt een goud masker! Best wel gaaf eigenlijk! Je moet het masker dun aanbrengen voor een goed resultaat, ik ben hier vaak niet zo goed in… Er zit iets te veel in het zakje, dus probeer niet het zakje leeg te krijgen, want dan droogt je masker niet goed op. Ik spreek uit ervaring, helaas.

Zijn jullie het met me eens, ik heb toch niet zo dik gesmeerd? Na 10-15 minuten is het tijd om het masker er af te halen. Dit bleek nog best wel een karwei omdat op mijn neus en kaaklijn na het masker dus nog niet droog was. En dan heb je een soort sterke lijm klonten op je gezicht, niet wetend om het nu echt lijm is wat op me gezicht zit of dat het product zo hoort te zijn. Het masker had best wel een lekkere geur en rook niet zo chemisch als lijm. Zou ik het masker nog eens proberen? Ja waarschijnlijk wel, of ik het nog een keer zal kopen? Nee, koop dan liever een iets fijner product.

liefs,

Een gedachte over “Action gezichtsmaskers #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s